top of page
  • Hjelpemiddeleksperten

Exero inngår samarbeid med Hjelpemiddeleksperten

Gründerne i Exero styrker sin posisjon og inngår samarbeid på distribusjon med Hjelpemiddeleksperten.I 2019 lanserte Exero Spike på markedet og har siden da hatt fullt ansvar for alle ledd fra produktutvikling, produksjon, markedsføring og salg.


- I starten tok vi et bevisst valg om å gjøre alt av utprøvinger og salg selv. Det å være hands-on og få tilbakemeldinger direkte har vært gull for å tilpasse produktet og komme med nye løsninger, sier Nicoline S. Bergh, Markedssjef i Exero Technologies AS.


Siden da har salgene økt for hvert år samtidig som de også har utviklet nye produkter. Nå inngår de samarbeid på distribusjon med Hjelpemiddeleksperten AS.


- Vi har stor tro på samarbeidet med Hjelpemiddeleksperten. De er profesjonelle i alt de gjør, og vi ser en fin synergi med de andre produktene de har, sier Bergh.


Samarbeidet gjør Spike tilgjengelig over hele landet.


- Tilbakemeldingene vi har fått på Spike fra de som har den i dag er svært positive. Dette ønsker vi at enda flere skal få oppleve, og gjennom samarbeidet med Hjelpemiddeleksperten får vi gjort dette i større utstrekning, fortsetter Bergh.


Hjelpemiddeleksperten er også begeistret over samarbeidet.


- Vi har fulgt Exero siden de startet utviklingen på NTNU i 2017, og syns de har gjort mye riktig. Vi gleder oss til å vise frem produktet via våre salgskontor over hele landet, sier Vegard Løkken, daglig leder i Hjelpemiddeleksperten AS.

99 visninger0 kommentarer
bottom of page