top of page

AZUB FAT

DJI_20210108_120515_017.JPG

ENORMT MOMENT

OPP TIL 100 KMT

REKKEVIDDE

EKSTREM FREMKOMMELIGHET

ERGONOMISK SITTESTILLING

DJI_20210108_114818_881.JPG

Kjærlighet ved første blikk?
Ja vi vet, AZUB FAT er ganske enkelt uimotståelig! Og når du setter deg i den vil følelsen bli enda bedre.

Dette er et ekte beast. AZUB FAT med Shimano STEPS EP8 krankmotor og Rohloff gear. Moment? Enormt! Rekkevidde? Massevis! Underholdning? Uendelig!

Med AZUB FAT får du det beste en Trike kan gi deg. Ekstrem framkommelighet, ergonomisk sittestilling og så gjør det jo ingenting et den er fantastisk å se på.

AZUB FAT trives best der terrenget er utfordrende. På skogsveier, i terrenget, på stranden eller på snø. De store dekkene gir både demping og godt grep. Vi har utstyrt triken med Shimano sin nye EP8 motor og Rohloff 14 gir. Motoren har et enormt dreiemoment som hjelper deg opp de bratteste bakkene, samtidig som den er ekstremt energivennlig og lett. Det unike girsystemet med 14 trinn gir deg en ekstremt god utveksling. Med andre ord, her får du både kraft og rekkevidde i massevis.

AZUB FAT er utstyrt med en kort bakgaffel som gir deg meget godt marktrykk på bakhjulet, som igjen er viktig med tanke på å effektivt utnytte kraften på tøft underlag.

AZUB Fat kan enkelt deles og tar da relativt liten plass ved transport eller lagring. Den kan også bestilles med den unike F2F (fold to flat) rammen. Triken foldes da sammen uten bruk av verktøy.

AZUB FAT

AZUB FAT

TEKNISK DATA

Skjermbilde 2021-01-25 kl. 13.33.35.png

DOKUMENTER

BROSJYRE

BRUKSANVISNING

bottom of page